slogan omshanti

 

facebookyoutubebyc

CALENDARI DE CLASSES

Horaris FEB 2018 copia

 

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Dissabte, 18 de novembre 2017

10:30 a 12:30h

amb Eva Roca

 

VY108

 

L'objectiu final de practicar yoga sempre és establir l'unió entre cos-ment-esperit o, dit d'una altra manera, aliniar-nos entre el que fem-pensem-sentim.

A través del moviment del cos i de la respiració, la ment i les emocions es transformen. A mida que flexibilitzem el cos, la ment també es fa més flexible. Igual passa amb la tonificació, la força, la resistència... Així com és a dins és a fora, i viceversa. 

Avui dia, gràcies a que existeixen diferents estils de ioga, podem trobar aquell que és més afí a la nostra naturalesa física, mental i emocional, per tal de que l'objectiu d'unió i aliniació es manifesti de forma còmode, eficient i harmoniosa.

 

108 minuts de Vinyasa Yoga + Meditació i relax ♥

La paraula sànscrita Vinyasa vol dir col·locar-se (vi-d'una manera específica (-nyasa), fent referència a les postures dins d'una seqüència determinada.

En una classe de Vinyasa, un dels principis fonamentals és l'ordre i connexió de les postures, amb una metodologia que uneix la intenció amb l'experiència desitjada de forma fluida i creativa. Les postures s'uneixen harmònicament a través de la respiració per crear una bonica dinàmica de la classe. 

La seqüència dinàmica de postures varia en cada classe, segons el tema anatòmic que treballem aquell dia: cames, malucs, extensions, flexions, torsions, equilibris sobre les mans, sobre els braços, etc.

 

El Vinyasa Yoga satisfarà a aquelles persones més dinàmiques, físiques, mentals, que necessiten "canya" i que els treballs de càrdio els ajuden a canalitzar la seva energia i emocions fàcilment.

La seqüència de connexió-vinyasa entre postures que es va repetint està formada per les postures (àssanes) de Surya Namaskar: 

1. Uttanasana

2. Postura de la planxa 

3. Chaturanga Dandasana

4. Urdvha Mukha Svanasana

5. Adho Mukha Svanasana

Es tracta d'un ioga intens i dinàmic, que treballa profundament a tots nivells, creant un flux energètic molt potent i transformador. Fins i tot, en nivells avançats de vinyasa es pot convertir en un cardio yoga.

Gràcies a aquest fluir del moviment amb la respiració, connectarem amb el nostre cos i la nostra consciència s'expandirà a un nivell transformador i meditatiu, de connexió profunda amb el nostre ésser.

 

DURADA DE LA CLASSE: 2 hores

HORARI: Dissabte, 18 de novembre 2017 de 10:30 a 12.30h

IMPARTEIX: Eva Roca (clica aquí si vols saber-ne més)

PREU: 20 € (IVA inclòs)

 

INSCRIU-TE CLICANT AQUÍ

 

Save

Save

Save

Save

Este sitio web utiliza cookies para obtener datos estadísticos de la navegación de sus usuarios. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso. Ver política