slogan omshanti

 

facebookyoutubebyc

Mindfulness amb cavalls

amb Núria Baliu

Dissabte, 7 d'abril de 10 a 13h · Vilafreser · Girona

  

annie-spratt-120114

 

Necessites espai per tu?

Passes bona part del teu temps pensant en errades del passat i/o preocupacions del futur? Vas atabalat/da i trobes a faltar espais d’intimitat amb tu mateix/a? T’agradaria donar-te un espai per tu?

Vine a gaudir d’un matí enmig de la natura, amb companyia de cavalls, per practicar l’atenció plena i adquirir tècniques per gaudir de l’ara i l’aquí en el teu dia a dia.

Ens trobarem a Vilafreser, al costat de Girona i gaudirem de l’observació, l’atenció plena, la companyia dels cavalls i l’entorn. Aprendrem tècniques de meditació i relaxació i tindrem la oportunitat de marcar-nos propòsits per el nou any seguint una metodologia que ens permetrà passar a l’acció.

 

Facilita: Núria Balliu Castanyer, coach amb cavalls, acompanyant en processos de desenvolupament personal i per organitzacions, facilitadora de constel·lacions familiars i docent a la Facultat d’Educació i Psicologia de la UdG. Sociòloga.

 

Dissabte 7 d’abril de 10 a 13 h.

 

Preu: 60 euros (15% dte. per a alumnes d'OmShanti: 50€).

Més informació i inscripcions clicant aquí.

Save

Save

Este sitio web utiliza cookies para obtener datos estadísticos de la navegación de sus usuarios. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso. Ver política