slogan omshanti

 

facebookyoutubebyc

Om Shanti Yoga Girona

Impulsat per l'Eva Roca, Om Shanti Yoga Girona neix el 2010, amb l'objectiu de crear un espai, tant físic com humà, on compartir i experimentar tècniques, disciplines i filosofies de vida que ens ajuden a créixer personal i espiritualment. Volem facilitar les condicions perquè tots els éssers siguin lliures i feliços i visquin en pau, amb consciència i bona salut i energia.

Lluny dels dogmes i de les creences, vetllem per tot allò, conegut i desconegut, que ajuda a connectar amb la veritat interior d'un mateix, el camí únic i meravellós de cada un.

L'estiu de 2012 creem i inaugurem un espai nou totalment reformat sota criteris ecològics i de bioconstrucció, que abraça el centre de ioga Om Shanti Girona, l'escola d'alimentació conscient Crudivegània i el restaurant Eco Living Raw Bionèctar, un espai d'amor i consciència que integra i dóna servei en tots els àmbits de la nostra filosofia de vida.

Este sitio web utiliza cookies para obtener datos estadísticos de la navegación de sus usuarios. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso. Ver política