slogan omshanti

 

facebookyoutubebyc

Om Shanti Yoga Girona

Impulsat per l'Eva Roca, Om Shanti Yoga Girona neix el 2010 a Girona, amb l'objectiu de crear un espai, tant físic com humà, on compartir i experimentar tècniques, disciplines i filosofies de vida que ens ajuden a créixer personal i espiritualment. Volem facilitar les condicions perquè tots els éssers siguin lliures i feliços i visquin en pau, amb consciència, bona salut i energia.

Lluny dels dogmes i de les creences, vetllem per tot allò, conegut i desconegut, que ajuda a connectar amb la veritat interior d'un mateix, el camí únic i meravellós de cada un.

L'estiu de 2012 creem i inaugurem un espai nou totalment reformat sota criteris ecològics i de bioconstrucció, que abraça el centre de ioga Om Shanti Girona, l'escola d'alimentació conscient Crudivegània i el restaurant Eco Living Raw Bionèctar, un espai d'amor i consciència que integra i dóna servei en tots els àmbits de la nostra filosofia de vida.

L'hivern del 2016, necessitem ampliar l'escola i el restaurant i traslladem la sala de ioga al barri vell. Actualment, ens trobaràs a la sala de dalt de la botiga Kreative Therapy, a la plaça de les Castanyes. 

Este sitio web utiliza cookies para obtener datos estadísticos de la navegación de sus usuarios. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso. Ver política