slogan omshanti

 

facebookyoutubebyc

Professors

 
eva roca

Eva Roca

Professora de Yoga, certificada per Yoga Alliance i professora de Kundalini Yoga, certificada per l'Associació Internacional Yoga Prem. Formada en Anusara® Yoga, mètode modern de ioga que combina la filosofia tàntrica des de la celebració del cor, els Principis Universals d'Aliniament i els beneficis espirituals i meditatius del Hatha Yoga. Pràctica intensiva de Yoga Sivananda a l’Ashram Sivananda de Kerala, India. Creadora del mètode Anahata Ioga. Professora de Ioga pre i post natal, diplomada per l'escola Birthlight. Formació “Divine Alignment" (protocols de perfeccionament de l'àssana) per Guru Prem. Inscrita en el Registre Oficial de Professionals de l’Esport de Catalunya. Dirigeix Om Shanti Yoga Girona, on imparteix les classes d'Anahata Yoga i Vinyasa Yoga.


 

 

LauraTarrega

Laura Tàrrega

Terapeuta de sanació i acompanyament femení en els processos i etapes de les dones. Conductora i participant de benediccions d'úter i cercles de dones. Formada com a Moon mother per la Miranda Gray (2012). Formada com a Moon Mother avançada per la Miranda Gray (2014). Formada per Sophia Style, Erika Irusta i Rous Baltrons. Dirigeix els cercles de dones i la Sintonització per a la Benedicció de l'úter a Om Shanti Yoga Girona.

 

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Este sitio web utiliza cookies para obtener datos estadísticos de la navegación de sus usuarios. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso. Ver política