slogan omshanti

 

facebookyoutubebyc

Anahata Vinyasa Yoga

amb Eva Roca

 

vinyasa web

 

L'objectiu final de practicar ioga sempre és establir l'unió entre cos-ment-esperit o, dit d'una altra manera, aliniar-nos entre el que fem-pensem-sentim.

A través del moviment del cos i de la respiració, la ment i les emocions es transformen. A mida que flexibilitzem el cos, la ment també es fa més flexible. Igual passa amb la tonificació, la força, la resistència... Així com és a dins és a fora, i viceversa. 

Avui dia, gràcies a que existeixen diferents estils de ioga, podem trobar aquell que és més afí a la nostra naturalesa física, mental i emocional, per tal de que l'objectiu d'unió i aliniació es manifesti de forma còmode, eficient i harmoniosa.

El Vinyasa Yoga satisfarà a aquelles persones més dinàmiques, físiques, mentals, que necessiten "canya" i que els treballs de càrdio els ajuden a canalitzar la seva energia i emocions fàcilment.

Vinyasa és moviment coordinat amb la respiració. El Vinyasa Yoga és un estil de ioga dinàmic que va enllaçant les postures amb una seqüència (vinyasa) fluïda i coordinada amb la respiració. 

Aquesta seqüència-vinyasa que es va repetint entre àssana i àssana està formada per les postures de Surya Namaskar B: 

1. Uttanasana

2. Postura de la planxa 

3. Chaturanga Dandasana

4. Urdvha Mukha Svanasana

5. Adho Mukha Svanasana

Es tracta d'un ioga intens i dinàmic, que treballa profundament a tots nivells, creant un flux energètic molt potent i transformador. Fins i tot, en nivells avançats de vinyasa es pot convertir en un cardio yoga.

Gràcies a aquest fluir del moviment amb la respiració, connectarem amb el nostre cos i la nostra consciència s'expandirà a un nivell transformador i meditatiu, de connexió profunda amb el nostre ésser.

 

Professora: Eva Roca

Classes d'Anahata Vinyasa Yoga: Dimecres 19:00 a Girona / Djous 18:00 a l'Empordà  / Diumenge 9:00 a l'Empordà

 

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Este sitio web utiliza cookies para obtener datos estadísticos de la navegación de sus usuarios. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso. Ver política